Tak fordi du vælger at læse nyhedsbrevet fra 4130-viby.dk.

SÆT X

Lørdag 28. august 2021 kl. 8-14

for der bliver HØSTFEST i Viby Sjælland - igen i år!

Takket været en gruppe frivillige borgere, der løser en masse praktiske opgaver for Viby Cityforening - bliver der igen HØSTFEST i Viby - LØRDAG 28. AUGUST 2021 kl. 8-14.00

 

Der bliver mange genkendelige ting som vognoptoget med de gamle traktorer, høstredskaber og jagthornblæserne i spidsen, gamle biler og loppemarkedet i gaden og morgenmad på torvet.

Gaden fylder vi med aktiviteter med de mange lokale foreninger. Vi arbejder også på at få byrummet pyntet, så alle rigtig kan opleve at der er høstfest i Viby.

Programmet er næsten klar og annonceres selvfølgelig på hjemmesiden 4130-viby.dk. Vi får scene og lyd i gaden som vi kender det. Vi arbejder stadig på hovednavnet til scenen, og også med flere andre aktører er aftalerne næsten på plads. Mere om det senere.

 

Skal du/din virksomhed have en stand?

MELD DIG TIL NU

Hvis du som erhvervsdrivende skal på gaden med en stand så er det nu, at du skal melde dig. Det er GRATIS hvis du er medlem af Viby Cityforening. For ikke-medlemmer af Viby Cityforeningen (andre cvr nr.) koster det 500kr.+ moms at være med til høstfesten 2021.

Meld dig nu med det samme. Gør de mange frivillige en tjeneste. Det er helt umuligt at planlægge, hvis alle først melder ind i sidste øjeblik eller slet ikke meddeler hvad de har tænkt.

Vi fylder fortorv og kroge med aktiviteter, så er der en plads du tænker selv at bruge må du sige til NU!

Skriv til Inga@4130-viby.dk

 

FORENING eller FRIVILLIG STAB?

Skal du være med som forening eller som en del af den frivillige stab bag Høstfesten så skriv til: Inga@4130-viby.dk

 

SKAL DU HAVE EN LOPPESTAND?

Så se opslag herunder ... og meld dig.

På vegne af Viby Cityforenings bestyrelse

Formand Marianne Vosgerau Aakjær

ET UDVALG AF DE SENESTE NYHEDER

Flere findes på www.4130-viby.dk

Kog drikkevandet i og omkring Ørsted

Roskilde Kommune: Kog drikkevandet i og omkring Ørsted Måling af drikkevandet i forsyningsområdet til Ørsted Vandværk viser tegn på forurening. Derfor skal borgere, der modtager vand fra Ørsted Vandværk koge vandet i mindst 1 minut, inden det drikkes eller bruges til madlavning, opvask eller kaffebrygning. Det er ikke farligt at tage brusebad i vandet eller at vaske tøj.  Brug af …

Læs mere.

Høstfest bliver til noget

Der bliver HØSTFEST i 2021 i Viby Sjælland. Det fortæller Viby Cityforening. Der var fint fremmøde til gårsdagens planlægningsmøde om Høstfesten - og der er stadig plads til flere hænder, hvis du var forhindret i at møde frem. Meld dig som frivillig ved at skrive til formand@4130-viby.dk Vi er lidt udfordrede på pladsen i byen fordi Cosmosbyggeriet ikke er afsluttet, …

Læs mere.

Nyt om 4130-viby.dk

Hjemmesiden har siden vi gik i luften i april 2014 haft mere end 300.000 besøgende. 

Der kommer hele tiden nyt indhold på siden. Nye foreninger, nye erhvervsdrivende og flere og flere modtagere af nyhedsbrevene. Tak til alle der bidrager konstruktivt med at holder siden ajour. Har du selv en nyhed så send den til: nyhed@4130-viby.dk

Er du arrangør og vil du gerne have dit arrangement i kalenderen på forsiden af 4130-viby.dk, og med ud til alle de mange nyhedsbrevslæsere, så opret en begivenhed fra forsiden.

Og det er både nemt og billigt at annoncere på hjemmesiden. Se her hvordan