Tak fordi du vælger at læse nyhedsbrevet fra 4130-viby.dk.

Seneste nyhedsbrev viste sig at være fuld af fejl ...

Det er helt sort så mange fejl der var i nyhedsbrevet fra i tirsdags. Jeg beklager for dem alle selv om jeg ikke alene er årsag. Vi tager dem fra en ende af:

Klippe-klistre-arrangementer i Cosmos søndag kl. 14-16 var faldet af plakaten. Det var min fejl. Der vil blive julet, klippet og klistret på liv og løs i Cosmos søndag kl. 14-16 og alle er velkommen!

Til gengæld er julemarkedet på Løvbakkevej aflyst, selv om det nåede med på plakaten. Derfor skal du ikke køre efter julemarked på Løvbakkevej, det er aflyst!

Vi fik også annonceret at der ville være Natsjov i Viby IF i begyndelsen af december, men det er blevet aflyst, da de pædagoger der plejer at være med er optaget andet sted den aften. Natsjov vender tilbage til januar. Altså natsjov i december er aflyst.

Endelig fik vi annonceret en nytårskoncert fra 2020! Den er selvfølgelig for længst afholdt. I stedet lover Viby Musikforening at vi skal glæde os til en Nytårskoncert med Borup Brass Band 16. januar 2022 og at mere om den følger senere ...

Julen er på vej, det er sikkert!

Til gengæld er det uomtvisteligt at julen er nært forestående, og at dagpleje- og børnehavebørn har pyntet juletræet på torvet, så det nu er klar til at blive tændt på søndag 28. november kl. 16.-17. Tag godt med tøj og nissehue på og mød talstærkt op, det plejer at være meget hyggeligt.

Støt Viby, støt dig selv

Og så husk at handle lokalt - også til jul. Det betyder mere end du aner for de lokale handlende på den korte bane og for dig og for fx boligpriserne i Viby på den lange bane.

På vegne af Viby Cityforenings bestyrelse

webmaster Marianne Pedersen

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Visekoncert 26.11.

Fredag d. 26. november har vi fået mulighed for et gensyn med den populære duo: Bente Kure og Leif Ernstsen De kommer og underholder i det nye Cosmos i Peder Syv salen kl. 19 – ca. 21,30 Adressen er Søndergade 11 4130 Viby Sj. Kom og få en på opleveren her et udrag af hvad de siger: ”En koncert med …

Læs mere.

Julemarked på Viby Kro 28.11.

Kom til det hyggeligste julemarked på Viby Kro Her kan du købe hjemmelavede ting og sager. Juledekrorationer, nissehuer, nisser, marmelader, dækkeservietter, smykker, trøjer, huer og halstørklæder og andet spændende. Køb dine julegaver lokalt og støt julemærkehjemmet Liljeborg i Roskilde.  

Læs mere.

Foredrag i Viby IF 30.11.

Jacob Østers rejsebeskrivelser gennem verdens lande Jakob Østers har besøgt 196 lande og nu her den 30. november komme Jacob Østers forbi Viby Idrætscenter og fortæller om hans eventyrlige rejser og alle de sjov, spændende oplevelser har igennem årene sammen med kone og børn har haft. Det er rigtig fascinerende at høre, at det er blevet til 225.000 km. som …

Læs mere.

Nyt om 4130-viby.dk

Hjemmesiden har siden vi gik i luften i april 2014 haft mere end 475.000 besøgende. 

Der kommer hele tiden nyt indhold på siden. Nye foreninger, nye erhvervsdrivende og flere og flere modtagere af nyhedsbrevene. Tak til alle der bidrager konstruktivt med at holder siden ajour. Har du selv en nyhed så send den til: nyhed@4130-viby.dk

Er du arrangør og vil du gerne have dit arrangement i kalenderen på forsiden af 4130-viby.dk, og med ud til alle de mange nyhedsbrevslæsere, så opret en begivenhed fra forsiden.

Og det er både nemt og billigt at annoncere på hjemmesiden. Se her hvordan