Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aftenkoncert til Høstfesten

26. august 2017. 20:00-27. august 2017. 01:27

125 DKK

26. august kl. 20.00 i CosmosHallen præsenter KulturCosmos og Ramsø Musikhus aftenkoncert til årets Høstfest i Viby. Dørene åbner kl. 19.00. Billetten koster 125 kr. og købes via kulturcosmos.dk

2017 byder på en lang række Nikolaj og piloterne koncerter landet over – Med sig rundt har Nikolaj Christensen et hold garvede piloter og et ’greatest hits-sæt’ bestående af de største sange fra det omfangsrige katalog. Med på sætlisten finder man også det nye nummer, ’Pis og papir’, som i sig selv viser, hvordan eventyreren og historiefortælleren, Nikolaj Christensen, er tilbage for fuld kraft.

”I august blaffede jeg fra München og ned igennem Italien. Der kom jeg hurtigt op at køre med Maria-Anna i en hvid cabriolet. Som den lille følsomme fyr, jeg er, blev jeg straks forelsket, selv om der ikke var noget med noget. Hun satte mig af i Rom, og da jeg kom hjem til Danmark, skrev jeg sangen” siger Nikolaj Christensen.

Nikolaj Christensens debut Album “piloter” høstede anmelderroser, solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret navn blandt både musiknørder og teenagefans – ikke mindst via sangen ’Ridderen af kærligheden’. I 1990 blev gennembruddet cementeret, da han fik prisen som bedste nye navn ved Dansk Grammy.

Aftenen rundes af med de lokale farvoritter: Professor Longhair, som leverer festglad dansemusik med et repertoire, der spænder over Mads Langer, Toto, Paul Simon, Stevie Wonder, Sting og Gasolin. Arrangementet er støttet af Roskilde Kommunes Kulturpulje.

Detaljer

Start:
26. august 2017. 20:00
Slut:
27. august 2017. 01:27
Pris:
125 DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangører

Ramsø Musikhus
KulturCosmos

Sted

CosmosHallen
Søndergade 13
Viby Sjælland, 4130 Danmark
+ Google Map