Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Christian Hjelm spiller solokoncert i Cosmos 20.09.

20. september 2018. 20:00-21:00

110 DKK

Christian Hjelm på besøg i Viby til en solokoncert 20. september kl. 20.00

Vi åbner dørene endnu en gang i det hyggelige CosmosHus for en unik aften, hvor publikum kommer helt tæt på en anerkendt dansk musiker. Denne gang er det blevet muligt at få den tidligere frontfigur i indierock-orkestret Figurines Christian Hjelm på besøg.

Christian Hjelm har med nu tre soloalbums på dansk, for alvor fået cementeret sig som en af de stærkeste danske stemmer. Efter en kort afstikker tilbage på engelsk med sideprojektet Lucky Moon, var Christian Hjelm klar med sit tredje album ’Uskolet magi’ i april 2018.

”Christian Hjelm har fået både eufori, fantasi og sommerfuglene i maven med i studiet og ned i rillen” skrev Politikens anmelder Kim Skotte og gav albummet fem hjerter. Karakteristisk for Hjelm flyder ’Uskolet magi’ med stærkt afhængighedsskabende melodier pakket ind i raffinerede arrangementer. Dog har den fået et nøk opad på ’Uskolet magi’, Hjelm er mere flabet, skabet og finurlig end nogensinde før. Albummet er gennemsyret af en mørkere og mere rå stemning end vanligt, og lyrikken er Hjelms personlige betragtninger og beretninger om livets evige gåder. Store som små.

I 2012 debuterede Christian Hjelm som solist med det anmelderroste album ’Før vi blev lette’, der bl.a. udløste en Steppeulv-pris som Årets Vokalist i 2013 og et hav af optrædener landet over – både med band og solo. Albummet blev kåret til Årets bedste danske album (2012) ifølge Gaffas redaktion.

I 2014 var Hjelm klar med sit andet album ’Vaskeægte’, der høstede både stjerner og roser hos anmelderne. Henrik Queitsch fra Ekstra Bladet skrev bl.a. ”Men jeg er ret sikker på, at den her plade bliver det helt store folkelige gennembrud for Hjelm. Alt andet ville være dybt uretfærdigt” og kvitterede med fem stjerner.

Detaljer

Dato:
20. september 2018
Tidspunkt:
20:00-21:00
Pris:
110 DKK

Arrangør

KulturCosmos

Sted

Cosmoshuset
Søndergade 13
Viby Sjælland, 4130 Danmark
+ Google Map
Telefon:
41585148
Hjemmeside:
http://kulturcosmos.dk/