Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DU STORE VIBY! Iværksættere på scenen 1.11.

1. november 2018. 19:30-21:30

30 DKK

To selvstændige fra Viby holder fortælleaften, om mennesket og historien bag de lokale iværksættere.

Der er kun tre regler til hver taler: Fem minutters taletid, ingen salgstaler og ingen Powerpoints. Det lokale kulturhus, KulturCosmos, danner rammen for aftenen, hvor det ganske vist kommer til at handle om iværksætteri, men hyggen er omdrejningspunktet. Den ene arrangør, forfatter og foredragsholder Tommy Krabbe, fortæller: ”Jeg flyttede til Viby for lidt over tre år siden, og det er så vildt at se, hvor mange, der enten er sprunget ud som selvstændige, planlægger det, eller har en mindre virksomhed ved siden af deres ”normale” job. Folk laver så mange forskellige ting, og det er som om, byen bliver større, hver gang man finder ud af, hvad der også sker i byen”.

Og medarrangøren, kunstner og grafiker Helle Flindt, fortsætter: ”Samtidig er det altid så interessant at høre, hvorfor folk beskæftiger sig med lige præcis det, de gør. Det er altid rart at få sat ansigt på virksomheden”. De to fik sammen idéen til aftenen og har indbudt en lang række andre lokale til at fortælle om baggrunden for deres virksomhed.

Aftenen hedder ”Du store Viby”, fordi man med garanti vil gå derfra og få fornemmelsen af, at byen er blevet større. En af de lokale iværksættere, man vil kunne møde er Bjarne Lynge Nielsen, der blandt andet har Wow-Factory, der laver små, store og meget store figurer til kunder i hele Danmark – og uden for Danmark. Den 7 menter høje figur ”Queen Mary” er blandt andre blevet skabt på hans fabrik i Viby. Den står nu ved Det Vestindiske Pakhus i København og er noget ud til over 1.100.000 mennesker via sociale medier.

Bjarne Lynge Nielsen glæder sig også til aftenen: ”Det er jo altid sjovt at se folk i ansigtet, når de hører, hvad der også bliver lavet her i byen, og så glæder jeg mig også til at høre, hvad de andre fortæller om”.

Fortælleaftenen ”Du store Viby” finder sted den 1. november kl. 19.30-21.30 i Kulturcosmos og billetterne til 30 kr. (inkl. øl, vand eller vin) kan købes på www.kulturcosmos.dk. Det er henvendt til alle, der interesserer sig for byen og menneskerne i den.

Detaljer

Dato:
1. november 2018
Tidspunkt:
19:30-21:30
Pris:
30 DKK

Arrangør

Helle Flindt
Telefon:
22100276
E-mail:
info@helleflindt.dk

Sted

Cosmoshuset
Søndergade 13
Viby Sjælland, 4130 Danmark
+ Google Map
Telefon:
41585148
Hjemmeside:
http://kulturcosmos.dk/