Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kim Larsen Matin’e

24. marts. 14:00-16:00

50 DKK

Kim Larsen Matiné i Kultur Cosmos 24. marts kl.14 – 16

Så er der igen mulighed for at tilbringe en musikalsk søndag eftermiddag i Kultur Cosmos’ hyggelige lokale på Søndergade 13 i Viby.

Denne gang er det Viby Musikforening (VMF) der inviterer til Kim Larsen Matiné hvor den nyligt afdøde troubadour vil blive behørigt hyldet. VMF’s allestedsnærværende koordinator, Bent Ramsnæs, har udvalgt ca. 20 af de mange populære Kim Larsens melodier, spændende fra den legendariske ”Langebro” der var med på Gasolins første LP til de bedste numre fra ”Forklædt Som Voksen” som blev udgivet i 1986.

Indlagt i Matinéen er der naturligvis også en del fællessange, men mon ikke der vil blive sunget med på de fleste af numrene. Det musikalske hold denne søndag er som noget nyt sammensat af medlemmer fra foreningens forskellige grupper og består af Jytte Nikander, Bent Friis og Bent Ramsnæs – Sang, Svend Jørgensen – Guitar, Kjeld Sørensen – Harmonika, Erik Larsen – Trommer og Michael Carlsson – Bas.

Dørene åbnes kl. 13:30, Entréer er kr. 50,-. Og der kan naturligvis købes øl, vand, kaffe og the til yderst rimelige priser. NB. Til dette arrangment er der ikke forudbestilling.

Detaljer

Dato:
24. marts
Tidspunkt:
14:00-16:00
Pris:
50 DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Viby Musikforening
E-mail:
vibymusikforening@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.vibymusikforening.dk

Sted

KulturCosmos
Søndergade 13
Viby Sjælland, 4130
+ Google Map