Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Mathilde Falch – solo 27.9.

27. september. 20:00-22:00

150 DKK

Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Vi tænder stearinlys, holder barpriserne nede og er klar til at give dig en særlig koncertoplevelse.

***** Mathilde Falchs 4 albums har været yderst anmelderroste, og det seneste album høstede også 5-stjernede anmeldelser. Mathilde Falch har i oktober 2017 udgivet sit 4. album ‘som Børn På Ny’ – et mørktonet og dristigt rockalbum, der indeholder sange om smerte, kærlighed og håb.
 Det er indspillet med Mathildes faste band. Med i studiet har hun en kærlighed, der er større til rock end til pop, og hun er stadig en sjælden fugl i sin generation.

Dagbladet Information skrev blandt andet nedenstående om ‘Som Børn På Ny’ i Klaus Lynggards anmeldelse af albummet: “Mathilde Falch konfronterer skåneløs sine dæmoner på modigt og nødvendigt udspil. Som modvægt til tjald og faldera er Mathilde Falch en nødvendighed, som rapporterer fra de ødelagte steder i sindet, de fleste af os har besøgt og så udmærket kender, men som vi ofte bagatelliserer eller fejer ind under det famøse gulvtæppe for ikke at ødelægge den den gode stemning.”

Forsalg: 150 kr. Døren: 170 kr. (ved mindre der er udsolgt)

Koncerten spilles i et sæt á 75 min. Døren åbner kl. 19.30. Garderoben er gratis og på eget ansvar.

Detaljer

Dato:
27. september
Tidspunkt:
20:00-22:00
Pris:
150 DKK
Begivenhed Kategori:

Arrangør

KulturCosmos

Sted

KulturCosmos
Søndergade 13
Viby Sjælland, 4130
+ Google Map