Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Med døden til middag

30. november 2017. 18:30-21:30

Gratis

Vi skal blive bedre til at tale om døden  

For gør vi det, er vi bedre rustet den dag vi bliver ramt af alvorlig sygdom. Derfor inviterer Syv menighedsråd og Ældre Sagens vågetjeneste interesserede til at tale om døden sammen med andre over et hyggeligt måltid.

Vi lever i en tid, hvor vi har stor viden om mange ting, men ofte bliver vi usikre, når det kommer til døden.

Undersøgelser viser, at rigtigt mange mennesker mener, at det er vigtigt at få talt med deres nære om, hvordan de gerne vil dø, eller hvordan de ønsker at leve deres sidste tid. Men undersøgelsen viser også, at alt for mange aldrig får det gjort, og det efterlader mange døende og pårørende ensomme i deres sorg.

”Vi vil gerne være med til bryde det tabu, som er omkring døden, fordi det er med til at hjælpe de døende og deres familier til at takle situationen, hvis de har fået talt om døden inden,” siger kontaktperson i vågetjenesten Annette Dissing-Larsen

Kom derfor og vær med til en åbenhjertig snak om døden, og også om dine ønsker omkring din egen død. Vi skal sidde i små grupper, og intet bliver refereret.

Arrangementet begynder med et oplæg fra bedemand John Schärfe og Sognepræst Morten Kastrup, som med åbenhed fortæller om deres funktion omkring død og begravelse/ bisættelse.

Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig, og den foregår efter først til mølle princippet til Karen Larsen tlf. 3082 9646 eller karen46larsen@gmail.com. Sidste frist er fredag 24. november.

Detaljer

Dato:
30. november 2017
Tidspunkt:
18:30-21:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangører

Kirker ved Viby
Ældresagen

Sted

Syv Sognegård
Skolevej 17
Viby Sjælland, 4130 Danmark
+ Google Map