Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SPIL DANSK med Københavns Politiorkester og Pernille Schrøder 2.11.

2. november 2018. 19:00-22:00

100 DKK
Københavns Politiorkester og Pernille Schrøder
Så er der endnu en gang mulighed for en unik musik- og festaften i Viby Sjælland
I år vil Cosmoshallen danne ramme om en forrygende koncert med Københavns Politiorkester i SPIL DANSK-UGEN, der promoverer den omfangsrige danske musikskat. Orkestret har engageret den kendte revyskuespillerinde Pernille Schrøder som solist. Pernille har underholdt danskerne over det ganske land i mange år. Helt tilbage til studenterrevyen i 80’erne og musicallen Cats på Det Ny Teater i 2003. Det er siden blevet til både film og revy. Denne sommer er hun aktuel i Nykøbing Falster Revyen.
Københavns Politiorkester er et af Danmarks bedste harmoniorkestre. Det har rødder helt tilbage til 1923, hvor det talte 7 medlemmer. I dag tæller det ikke mindre end 50 musikere af meget høj kvalitet. I de forgangne år har orkestret optrådt med stor succes i både ind- og udland. Endda så langt væk som i Canada og Tasmanien. Og de kan virkelig få det til at swinge.
Sammen med orkestret har Pernille Schrøder valgt et bredt udvalg af danske sange, melodier, marcher og filmmusik, som helt sikkert vil få taget til at lette. Det bliver 3 timers fest på højt niveau, hvor smilet helt sikkert kommer frem. Det bliver en koncert med ret til at gå i baren, danse eller andet mens musikken spiller.
Koncerten er en del af Spil Dansk programmet og støttet af den lokale Spil Dansk pulje.
Billetter købes på www.kulturcosmos.dkog koster 100 kr.

Detaljer

Dato:
2. november 2018
Tidspunkt:
19:00-22:00
Pris:
100 DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

CosmosHallen
Søndergade 13
Viby Sjælland, 4130 Danmark

Arrangør

KulturCosmos