Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Trio Sussi & Leo 25.2.

25. februar. 19:00-23:00

245 DKK – 385 DKK

Oplev “Trio Sussi & Leo i Tyrol” i Ramsømagle Forsamlingshus

De sidste 13 år har Trio Sussi & Leo turneret med deres fantastiske musikalske show. Mangt og meget er de blevet kaldt, – men aldrig kedelige. Der er nemlig altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra ”Smoke on the Water” og til ”Sikke en fest”, hvor salen koger af syng-med og højt humør. Uanset hvor Trio Sussi & Leo optræder, er de et enormt tilløbsstykke, og det gør, at arrangørerne ofte bestiller dem år efter år.

Jubilæet markeres bl.a. med udgivelsen af en ny DVD med historien om deres første 45 år sammen som musikere. DVD ́en indeholder lyd, billeder og videoer fra den spæde start og frem til i dag. DVDen hedder ”De første 45 år”.

Det hele begyndte hjemme i Leo’s kælder, hvor Leo spillede i et band, der hed Starfighters. Efter Sussi & Leo havde mødt hinanden i skolen blev de kærester og Sussi blev en del af bandet. De spillede i Starfighters i et par år, inden duoen Sussi & Leo opstod. Sussi & Leo blev fuldtidsmusikere da de var 18 år gamle.

Da Sussi & Leo var blot 21 år gamle begyndte de på Brøndums Hotel i Skagen. Sussi & Leo blev gift som 26 årige på Sussis fødselsdag og 2 år efter begyndte de at optræde på Skansen. Året efter blev den første langtidskontrakt underskrevet og det hele udviklede sig til en af de største attraktioner overhovedet. I 2003 stoppede de på Skansen efter 23 år på samme scene for at starte deres eget sted i Frederikshavn – RITZ. I 2014 fik de følgeskab af trommeslageren Thomas Ehrenreich, og sidenhen har de tre videreudviklet og forfinet deres unikke stil og underholdt et forrygende antal mennesker lige siden.

I 2015 kunne både Sussi og Leo fejre 60 års fødselsdag, men alderen er kun et tal og Trio Sussi & Leo tager nu fat på de næste 45 år. Trio Sussi & Leo optræder med et nyt show hvert år og Danmark kan glæde sig til 2022 showet ”Trio Sussi & Leo i Tyrol” løber af stablen.

Bestil billetter og evt. menu her

Arrangør

Ramsømagle Forsamlingshus
Telefon:
+ 45 2246 4230
E-mail:
bestil@ramsoemagleforsamlingshus.dk
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Ramsømagle Forsamlingshus
Syvvejen 29
Gadstrup, 4621
+ Google Maps
Etiket: , , ,