Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viby Musikdag

26. maj 2018. 10:30-14:00

Musik på Viby Torv

Viby Musikforening arrangerer ”Forårskoncert” lørdag den 26. maj.

Under arrangementet vil der naturligvis være mulighed for at nyde en fadøl, vand eller kaffe ved de opstillede borde ligesom der naturligvis også er mulighed for at høre lidt om, hvad foreningen kan tilbyde med hensyn til øvelokaler og spillemuligheder. Vi har bestilt en solskinsdag, men skulle vejret vise sig fra sin uheldige side rykker arrangementet ind i Cosmoshallen.

Udover at arrangere musikevents er Viby Musikforening også samlingssted for aktive musikere i Roskilde Kommune. Musikere der repræsenterer stort set alle genrer lige fra visesang henover jazz til Rock og Rul og som foreningen, via kommunen, stiller gratis øve faciliteter til rådighed for. I alt er ca. 40 af de over 120 medlemmer registrerede som aktive musikere og de mest aktive af grupperne leverer året rundt musik over det meste af Sjælland. Det er disse grupper i musikforeningen har sat stævne den 26. maj på torvet ved Cosmos hallen. Arrangementet starter kl. 10:30 hvor formanden byder velkommen hvorefter Viby Visegruppe går på scenen.

Gruppen har gennem mange år været værter ved de populære viseaftener i Sognegården og Dåstrup forsamlingshus og har et bredt repertoire inden for denne genre. Herefter synger og spiller duoen Anna og Karsten Emborg, der for det meste har optrådt i København og som derfor er et ubeskrevet blad her i Viby, men spændende bliver det at høre hvad de byder ind med. Harmonikaduoen Kjeld og Johnny har fået lokal forstærkning og er blevet til ”Dåstrupperne” der spiller gedigen underholdningsmusik og som har optrådt på de flere harmonikatræf i Danmark. Omkring kl. 12:30 er det roskildegruppen ”Flying Rocks” der går på scenen. Stilen er som navnet antyder rock og selvom gruppen er forholdsvis nystartet har den allerede spillet flere steder på Sjælland og i København. Eftermiddagen slutter med Jazz leveret af Carlsson’s A-Train der gennem mange år har leveret musik til byens høstfest, Viby Jazzdays, fyraftensjazz i Cosmos etc. Under arrangementet vil der naturligvis være mulighed for at nyde en fadøl, vand eller kaffe ved de opstillede borde ligesom der naturligvis også er mulighed for at høre lidt om, hvad foreningen kan tilbyde med hensyn til øvelokaler og spillemuligheder. Vi har bestilt en solskinsdag, men skulle vejret vise sig fra sin uheldige side rykker arrangementet ind i Cosmoshallen.

Detaljer

Dato:
26. maj 2018
Tidspunkt:
10:30-14:00
Begivenhed Kategori:

Sted

Torvet i Viby Sjælland
Viby Sjælland, 4130 Danmark
Telefon:
42606730
Hjemmeside:
www.ramsoelokal.dk og www.kulturcosmos.dk

Arrangør

Viby Musikforening
E-mail:
vibymusikforening@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.vibymusikforening.dk