Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Viseaften

20. april 2018. 18:00-22:00

Viby Musikforening inviterer til en hyggelig aften i Syv Sognegård

Det er fredag den 20. april kl. 18. Viby Visegruppe har igen sammensat et godt program af sange og viser. Aftenen begynder med den altid hyggelige fællesspisning. Menuen er Chili Con Carne m/ris, Flute fra bageren. Creme fraiche. Salat bestående af revet gulerod, tomat i tern, agurk og icebergsalat. Og kaffe. Øl, vin og vand kan købes til forsamlingshuspriser.

Efter spisningen går Viby Visegruppe på scenen. Viby Visegruppe består af sangerne Sonja Strandgaard Jensen, Bent Friis, Bent Ramsnæs, Ruth Fokdal, Lynge Nielsen, og Jytte Nikander Jensen, Aase Brandenburg samt Beinir Nattestad, der akkompagnerer på piano og guitar.

Glæd jer til en aften med et meget varieret program: Viby Visegruppe synger om forelskelse, kærlighed, og det modsatte, om at rejse, om ungdommen, om at sidde og sy, om bowlerhat og pagehår, stesolider og tre ugers vin, de sidste tredive år, om en lille fiks ide, og om at smile til hinanden, om lille Danmark, og meget meget mere.

Vi garanterer for det bliver festligt. Jo, de forstår at forny sig. Og så er der jo nok også et par udstyrsnumre? Og som altid når Viby Visegruppe optræder, er der flere fællessange. Publikum kan få rørt stemmerne ved at synge med på bl.a. Smil til hinanden. Billetterne inkl. mad og kaffe koster 150 kr. for medlemmer og 180 kr. for andre og bestilles hos Erik Larsen senest tirsdag den 17. april tlf. 71784130 eller mail: vibymusikforening@gmail.com. Er man flere, der gerne vil sidde sammen, er det en god ide at bestille samlet, da pladserne nummereres. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen kl. 19 (Pris: 100 kr. uden mad).

Detaljer

Dato:
20. april 2018
Tidspunkt:
18:00-22:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Viby Musikforening
E-mail:
vibymusikforening@gmail.com
Hjemmeside:
http://www.vibymusikforening.dk

Sted

Syv Sognegård
Skolevej 17
Viby Sjælland, 4130 Danmark
+ Google Map