Høstfest i Viby 2017

høstfest-i-viby

Høstfesten i Viby Sjælland er blevet en tradition på lige fod med jul, påske og regnvejr i november …

Viby Cityforening arrangerer og indbyder i samarbejde med alle byens forretninger og foreninger til gigantisk ”byfest” med boder, aktiviteter, musik og masser af sjov i gaden.

Programmet varierer fra år til år men nogle elementer går igen og gør høstfesten i Viby Sjælland tilpas genkendelig. Rammerne er givet med afspærring af Søndergade i begge ender, og igen i år med brug af både torvet og hele Cosmosgrunden.

I 2017 vil i programmet, som noget helt særligt, indgå indvielsen af den nyrenoverede stationsplads. Borgmester Joy Mogensen klipper snoren kl. 9.45.

Børne- og voksen kræmmermarked

I Søndergade vil der som vanligt være både stande fra vores lokale erhvervsliv, foreninger og kommunale instanser og også som de seneste mange år en lang række private kræmmere i det store høstfest-kræmmermarked.

Børnebilletten

Igen i år udbyder Viby Cityforening en børnebillet til 30,- kr. selvom den er meget mere værd. Den byder på en skattejagt i Viby under Høstfesten for børnene med en masse lækkerier og gaver. Børnebilletten er til salg hos Jespers Cykler og Blomstersnedkeriet så længe lager haves. Du kan betale med MobilePay eller kontanter. (IKKE kort-betaling)

Programmet for høstfesten finder du her.

Glæd jer det bliver en flot dag i Viby!