Høstfest i Viby

Reveling Days på scenen til Høstfest i Viby. Foto: Tine Goll

 

Høstfesten i Viby 2019 – Lørdag 31. august 2019 kl. 9-14

Sidste lørdag i august er det tradition i Viby Sjælland at fejre Høstfest (- uanset om høsten er i hus!) Høstfesten i Viby Sjælland har en lang historie, længere end fx Århus Festuge. De seneste år har Høstfesten haft karakter af “Alle mand af huse”, Sæsonstart og “Gang i byen”. Alle er på gaden fra tidlig morgen til klokken 14. Gaden er fuld af handel, erhverv, aktiviteter og kræmmere. På torvet den store scene med musik og underholdning, og flere steder salg af mad og drikke.

Børnene har haft børnebilletter og en skattejagt at spæne efter og alt i trygge rammer fordi gaderne er spærret af og de voksne ikke er langt væk. Mange vil nok også huske de flotte optog med gamle biler og traktorer, mødet med de mange foreningstilbud eller politiske partier.

SÆRLIGT FOR 2019
Viby Sjælland fylder 160 år i 2019 og det skal fejres i forbindelse med Høstfesten. Vi opfordrer alle til at gå i gemmerne og finde historien frem. Kan vi få et gymnastikhold til at optræde i kostumer som for 160 år siden? Kan vi få de handlende til at finde gamle kitler, kasketter og værktøjer frem? Og kunderne … får vi nogle fine damer og nogle stolte bønder eller arbejdere at se? Leg med og giv dit bidrag til høstfesten 2019.

Skal du have stand til Høstfesten 2019, skal du melde dig under fanen Høstfest 19.

Her på siden vil vi løbende følge op med programpunkter for dagen.