Høstfesten i Viby 2023 – sådan gik det!

  • Høstfest 2023 - foto: Asger Jensen
  • Høstfest 2023 - foto: Asger Jensen
    Høstfest 2023 - foto: Asger Jensen

Med hukommelsen fra fra 2022 siddende i kroppen, hvor vi regnede væk, var det med en vis spænding, vi så frem til Høstfesten 2023. Især da vejrprofeterne lovede at vi igen fik regn. Men heldigvis, var det værste drevet væk fra Viby området, da de første frivillige begyndte at arbejde med at optegne stadepladser og lave lyd i gaden.

Høstfesten var rykket en time i år og det var ganske heldigt.
kl. 8.30 blev der hurtigt kø ved morgenmadsboden og Søndergade blev fyldt op med glade Vibyborgere, der var klar til at handle, og nyde synet af de ældre biler og Roskilde Garden, der kom i optog fra Lindevej og kom ned ad Søndergade med fuld musik.
Roskilde Garden forsatte på Torvet med at underholde, efter at formand for Viby City- og Borgerforening, Inga Skjærris og borgmesteren Tomas Breddam havde budt velkommen.

Der var gang i loppestandene og de solgte alt fra sokker, over køkkengrej til møbler og brugt legetøj.
Roskilde kommune havde taget et samlesæt med over byen og fortalt de mange nysgerrige borgere om planerne for udviklingen af Viby.

På scene stod Moster Zilette for at underholde børnene i år, og lige ved siden af havde Sundhedshuset opsat en luft-fodboldbane. Det var svært for nogle af børnene at finde ud af hvad der var mest spændende.

Lions kunne igen i år overrække en sum penge til hospitalsklovne og der dukkede Chico op, i skikkelse af Søren Hauch-Fausbøll (Bamse), kort efter det steg altid glade Candy Floss på scene, for at underholde og Volvo B18, var med som altid og i år var det med instruktion fra scenen på hvordan man “kører” med.

Kl. 14, overtog Oldfinger scenen og spille musik fra de glade 50 er og 60 er, Country og den danske sangskat, en del havde trukket hen på torvet for at høre dem og nyde en kold øl, de fortsatte til kl. 17.

Fra 17.30 til 23.00 flyttede festen ind i teltet på torvet hvor en Dj skabte stemningen.

Høstfesten 2024 bliver lørdag den 26. august 2024