Lone Spohr Design

Håndlavet beklædning i uld og silke
Efter 30 år i Jystrup er jeg og min virksomhed Lone Spohr Design i 2021 flyttet til Viby Sjælland. Ved samme lejlighed har jeg opsagt mit medejerskab af butik Kunst & Håndværk i København, som dog fortsat sælger mine produkter.
Det betyder, at jeg ikke har så mange færdigvarer hjemme, men nok til at man kan se og prøve de fleste af mine modeller, som på bestilling leveres i 30 farver, flere størrelser og med valgfrie halsudskæringer. Hertil kommer diverse småting i form af håndledsvarmere, pandebånd m.v. samt ikke mindst mine unika tørklæder i fnuglet silkechiffon.
Jeg har værksted i et rum i huset, hvor jeg gerne tager imod besøgende – nødvendigvis efter aftale – og der er absolut ingen købetvang.
Min hjemmeside tjener samtidigt som katalog, så hvis du vil forhånds orientere dig, så kig ind her.
Hjemmeside: Lonespohr.com

Her finder du Lone Spohr Design


Vibevej 3

4130 Viby Sjælland