Om siden

Formålet med 4130-Viby.dk er at markedsføre lokalområdet 4130-Viby Sjælland for borgere der selv bor i området og for borgere der overveje at flytte til eller bare skal besøge Viby Sjælland.
Planen er at hjemmesiden skal hele vejen rundt om alt det der sker i 4130 Viby Sjælland med bidrag fra såvel erhvervsliv, foreninger og kommune.
Siden er ejet af Viby Cityforening CVR-nr. 30931947 og skubbet i gang i foråret 2014 med ikke ubetydelig indsats fra PE-Design og tre praktikanter; Jonas Petersen, Mie Ursin og Tobias Rishøj, som alle var studerende på Erhvervsakademiet i Roskilde. Udviklingen af siden er betalt af PE-Design. Hosting og løbende vedligeholdelse er betalt af Viby Cityforening.
Siden henter sine informationer fra en række forskellige kilder bl.a. Kultunaut, Boligsiden, DMI, Vibys mange foreninger mm. og linker til erhvervslivets og foreningernes egne hjemmesider, så ikke alle data du finder via siden har vi ansvar for at opdatere. Finder du imidlertid fejl eller mangler, så lad os høre om det på webmaster(snabela)4130-viby.dk

Redaktionen bag
Tidl. formand for Viby Cityforening, Marianne Pedersen holder siden løbende opdateret som ansvarshavende redaktør. Nyheder og informationer lægges på så hurtigt som det lader sig gøre. Har du en nyhed til siden kan du sende den til nyhed(snabela)4130-viby.dk Redaktøren forbeholder sig ret til at vurdere hvornår noget er en nyhed af almen interesse for hjemmesidens brugere.

Tak til:

Arkitekt Leif Bahn, som har tegnet stregtegningen til topbjælken på siden.
Medlemmer af Cityforeningen, som har bakket op og betalt for hosting, navn mv.
Mie Ursin, Jonas Petersen og Tobias Rishøj for en utrættelig indsat i jeres 10-ugers praktik med at indsamle og bearbejde oplysninger til siden og konstruere den.
Marianne Pedersen, PE-Design for at lægge virksomhed og ressourcer til at få visionen til at lykkes, holde sammen på trådene og hele tiden have det overordnede mål for øje.
Vores hjemmeside- og kommunikationseksperter Asger Jensen, Dåstrup, Michael Siegumfeldt, Roskilde for – sammen med Viby Cityforenings bestyrelse at være testere af siden og give tilbagemelding på den undervejs.

Klageportal:
Som en del af europæiske lovgivning skal 4130-viby.dk informere dig om forbrugere klageportalen ODR, der behandler klager ved online salg over hele europa.
Link til ODRs hjemmeside

Teknikken bag

Farvekode

– CMYK 4/100/100/21

– Html #bb171d

Skrifttype

– Segoe UI

Billedstørrelser

– Det lange billede 600×200

– Facade 250×250

– Sponsor 250×200

-Logobilledet 148×148