Terapiheste.dk

Rideterapi, hesteassisteret terapi, systemisk opstilling og NADA

Rideterapi glæder og gavner de fleste børn. Her er fokus på kroppen, på at mærke sig selv og få en god balance. Rideterapi afbalancerer nervesystemet, så dit barn bliver gladere og får mere kontakt til sin krop og følelser. Rideterapien giver øget selvtillid og selvværd. Øget opmærksomhed og evne til at koncentrere sig. Styrke og mod på at tilegne sig nye kompetencer. Bedre balance, koordinering og evne til at planlægge. Øget glæde og indre ro. Rideterapien hjælper også børn med sansemotoriske vanskeligheder.

Hesteassisteret terapi

Hesteassisteret terapi er en terapiform, hvor vi bruger hesten som assistent. Klienterne mærker, hvordan terapien gør en stor forskel i deres liv, fordi de kommer i kontakt med deres krop.

Systemisk opstilling

Systemisk opstilling er en ret ny, og meget effektiv terapiform, som er et alternativ til traditionel terapi. Opstillingsmetoden arbejder med underbevidstheden, på en enkel kærlig og respekt fuld måde. Arbejdet med opstillings metoden bevirker, at mønstre ændres og integreres ubevidst hos den enkelte.

NADA

NADA kan bruges af alle. Det kræver ikke en diagnose. NADA er de samme fem akupunkturpunkter i begge ører.

NADA KUGLER

Jeg bruger primært NADA kugler til børn og sætter 4 på de populært kaldet ”ADHD” punkter. Kuglerne hjælper til mere ro og bedre koncentration.

Se mere på: http://terapiheste.dk/