Endelig gang i byggeriet på Vandgranen

Endelig gang i byggeriet på Vandgranen

Næsten et helt år har byggeriet stået stille på Vandgranen i Viby. Nu sker der endelig noget!

Vandgranen er navnet på den tidligere industrigrund og erhvervsejendom, der har været benyttet til vognmandsvirksomhed (tidl. Industrivej). Nu skal det område endelig omdannes til boligområde. Fischer Ejendomme A/S går snarest i gang med at opføre de planlagte 41 rækkehuse i Viby Sjælland. Placeringen er perfekt, stort set midt i byen og tæt ved både indkøb og station. Når byggeriet har stået stille, er det fordi bygherren har ventet på den endelige byggetilladelse fra Roskilde Kommune. Og den kom lige før jul, så nu kan vi endelig gå i gang fortæller en glad Christian Fischer.

Alle boligerne kommer til at fremstå med gulve i laminatparket og klinker i badeværelse. Vi installerer gulvvarme i hele huset, og der kommer skabe i alle værelser der ligesom badeværelses- og køkkeninventaret er af vanlig god kvalitet fra HTH. Boligerne bliver generelt meget lyse og indretningsvenlige. Boligerne udlejes med keramisk komfur og emhætte installeret. Øvrige hårde hvidevarer skal selv medbringes, alle installationer er dog ført frem (el, vand og afløb), så installation er ligetil.

Alle boliger får egen skøn have samt redskabsrum og privat parkering i umiddelbart nærhed af boligen. Opførelsen forventes at gå i gang snarest og forventet første indflytning bliver lige efter sommerferien 2018.

Vil man skrives på ventelisten til et af de nye rækkehuse kan det gøres på ventelisten her