Fest og skiftedag i Viby Idrætsforening

Mandag aften var der fest i Viby Idrætsforening – eller sådan så det ud, med lys og blomster på bordene og lækker mad på tallerknerne. Og der var grund til både at feste og fejre til det årlige repræsentantskabsmøde. Viby IF er en forening i fortsat vækst og har ifølge formandens beretning fat i 42% af byens borgere. Det er ganske flot at tælle mere end 2300 medlemmer i Roskilde Syd. Tilmed er foreningen netop udnævnt til at være årets Idrætsklub af DGI.

Festen begyndte med uddeling af årets priser:
Årets idrætsudøver blev til stor overraskelse for ham selv: Preben Gregersen, indstillet af løbeklubben.
Årets SuperBest Vibys idrætspris, der gives til uddannelse tilfaldt: Jeppe Snedker indstillet af Fodboldafdelingen
Årets leder/træner blev:  Sille Larsen indstillet af gymnastikafdelingen.
Den ny pris:  Den bemærkelsesværdige præstation, der er indstiftet af REMA 1000 VIBY v/ Carsten Juel gik til holdet bag Natsjov: Joakim Haslund- Christian Carlsen- Nikolaj Olsen- Daniel Andersen- Kristian Karoli
Sidst men ikke mindst fik Johanne Hansen og Tobias Lawaetz en særlig udmærkelse, for deres arbejde med at være værter ved Børnefestival 2017.

Repræsentantskabsmødet sluttede med at Viby IF valgte ny formand. Inga Skjærris forlod posten efter 11 år og Dan Olsson tog over på den store opgave. Han indledte sin takketale med ordene: “Se bare hvad der kan komme ud af at være en rar forældre, der kører sine børn til fodbold …”

Inga Skjærris fortsætter foreløbig endnu et år som næstformand. Medlemstallet i Viby If er i øvrigt fordoblet i den periode hun har siddet som formand.

Endelig sluttede Michael Rasmussen, der er Politiinspektør i Midt- og Vestsjælland, aftenen med at rose foreningen for det store arbejde for børn og unge og for, på den måde være med til at bekæmpe kriminalitet i lokalområdet.