Nu skal der gang i ungdomskultur i Viby

Comet-13

Den 5. marts fra kl. 16 bliver der åbningsfest for Comet 13.  

Åbningsfesten begynder med en workshop om eftermiddagen, senere bliver der mulighed for at købe billig aftensmad, samt fest og koncerter om aftenen. I alt vil der være fire koncerter, hvoraf de tre er lokale bands og hovednavnet er den anmelderroste ordsmed Mund De Carlo. Der er gratis adgang, og der er garanti for god stemning.

Comet 13 har allerede afholdt to mindre arrangementer i december og gik Teknik-Bonanza i februar, men med åbningsarrangementet rulles det helt store skyts ud i et samarbejde med Gimle. Siden december har gruppen arbejdet på åbningsfesten, der skal blive deres ilddåb og tiltrække endnu flere unge fra  Viby og omegn. Gimle er på banen som mentor for de unge. De skal klæde Comet 13 på til at kunne afvikle større arrangementer, både hvad angår organisering og teknik. Den overordnede planlægning af åbningsfesten har Comet 13 selv stået i spidsen for.

Find Comet 13 på www.facebook.com/comet13viby

Comet 13 er en gruppe unge under KulturCosmos, som laver sociale arrangementer rettet mod de unge beboere i Viby Sjælland og omegn.