Høstfest 25. 08 bliver fuld af musik

Hvis ikke du allerede HAR stort X i kalenderen 25. august, så er der god grund til at få det. Der er HØSTFEST i Viby og det er tid at få inviteret familie og venner til at komme og opleve Viby på den anden ende.

Gaden bliver fuld af aktiviteter, foreninger, gode tilbud fra de handlende og masser af kræmmere og tilbud. Ikke mindst bliver gaden fuld af musik. I Cosmosgården vil lyde jazz, i Søndergade lirekassemusik og på Torvet vil du fra scenen kunne høre både nostalgirock og pop, børneunderholdning, indie eksperimenterende toner og hårdtslående rock. Vi glæder os til at præsentere de forskellige navne på programsiden senere på måneden.

Du kan også invitere hele familien til Viby-løbet på enten 2 eller 6 km og deltage i konkurrencen om at stille det største hold. Starten går kl. 10.00 og der er tilmelding på dagen ved stationspladsen og fælles opvarmning samme sted.

Skal du selv nå at have en kræmmerstand eller en virksomhedsstand eller præsentere din forening med en aktivitet, så er det absolut oppe over. Find tilmeldingen på forsiden af 4130-viby.dk under fanen Høstfest ’18. Vi skal nok finde plads til dit kreative indslag i gaden.