Juletræet fik sin pynt

Samling-til-web
Et halvt hundrede vinterklædte børn trodsede novemberblæsten og mødte sammen med deres pædagoger op på Torvet i Viby fredag formiddag for at pynte juletræet med engle, hjerter og nisser, de selv havde klippe-klistret i deres vuggestuer og børnehaver. Viby Cityforening beværtede ungerne med saftevand og pebernødder. En flok af de største børn fik danset om juletræet og sunget et par sange, inden de travede tilbage til deres varme stuer. Juletræet tændes på søndag kl. 16.30

30. november er der søndagsåbent i butikkerne kl. 12-16 og aktiviteter flere steder. På Torvet sælger Lions æbleskiver. I KulturCosmos er der cafe og klippe-klistreværksted og fremstilling af juledekorationer. I CosmosHallen, som for første gang er i brug i forbindelse med en juletræstænding,  er der leg med Gerlev Legepark kl. 13-16 og samtidig kan man hos DanBolig få malet ansigt.
Kl. 14-16 har julemanden sit værksted i Galleriet, hvor man kan lave juledekorationer med Blomstersnedkeriet og julelygter med Baghuset og pynte småkager med Kjærs Kager. Det er også muligt at køre på kanetur i Søndergade med start ved Vestergade.
Kl. 16 opfordres alle til at samles på Torvet og synge julen ind med nisserne, inden træet tændes. Der er slikposer fra SuperBest og Viby Cityforening til alle de børn, der møder op.