Gratis koncert og Åbent-hus hos CP

Tag hele famillien med …

Torsdag 2. november er der en helt unik mulighed for at kikke indenfor hos én af Viby Sjællands virksomheder. Det CP på Grønningen, der holder Åbent-Hus og lægger hus til en spil-dansk-uge-2017-koncert med Rasmus Hedeboe. Der er åbent hus fra kl. 15, lidt godt på grillen og koncert kl. 17-18. Alle er velkommen. Der er lagt op til en hyggelig eftermiddag.

Rasmus Hedeboe er professionel guitarist, sanger og sangskriver. Uddannet guitarist på Rytmisk Musikkonservatorium i 1999. Har siden skrevet sange på både dansk og engelsk med div danske og udenlandske artister og sangskrivere. Kapelmester for Lars H.U.G. og Johnny Logan og har spillet guitar med Nikolaj og Piloterne, Lis Sørensen, Burnin Red Ivanhoe, Tobias Trier oma. Har produceret sange for bla. Jakob Sveistrup, Christina Boelskifte og Anna Faroe.

Har været en del af Danmarks musikermiljø siden starten af 90’erne, med et enkelt afbræk i år 2000, hvor han boede og turnerede i USA. Rasmus Hedeboe udgav i 2004 debutalbummet “Kommet For At Blive” og har siden skrevet og produceret for bla. Jakob Sveistrup, Anna Faroe mfl. I 2016 kom EP’en København – sange fra hverdagen, hvor singlerne “Tiden Forsvinder” og “Aftryk” blev flittigt spillet på P4.