Nyt magasin om Viby

magasin-om-viby

Viby Cityforening udgiver nyt magasin, og beder om din hjælp

Magasinet er fuld af historier om livet i Viby og er tænkt til at blive givet videre til potentielle nye borgere. Magasinet husstandomdeles i 4130 af Viby IF i de kommende uger og kan fra på fredag findes i byens butikker og på biblioteket. Brug det og giv det videre … Tag det med til speciallæge, efterlad det i toget og brug det som værtindegave. Magasinet skal ud at arbejde. Du må selvfølgelig selv gerne læse det først.

Giv de gode fortællinger om Viby vinger

Ideen er at sætte gang i de gode fortællinger om Viby, få dem ud over Vibys grænser og videre til kommende borgere. Viby er lidt en hemmelig by, som Tommy Krabbe skriver i åbningsartiklen og for Københavnere næsten helt i Næstved. Viby har SÅ meget at byde på og har brug for at komme på landkortet, hvis vi skal have solgt Skousbo og få de 950 nye boliger i Viby til at blive til virkelighed.

Det er Viby Cityforenings håb, at byens borgere vil hjælpe med at dele ud af deres stolthed over hjemegnen, fx ved at give magasinet videre. Tag det bare med til frokostpausen og kollegerne.

Magasinet rummer udover grundig beskrivelse af Skousboarealet, også historier om unge famillier, der allerede er flyttet til Viby, eller tilbage til Viby efter endt uddannelse. Og historier om bedsteforældre, der er flyttet efter børn og børnebørn og nu stortrives i Viby. Endelig er der historien om Vibys egen opfinder, om idræts- og kulturtilbud, Høstfest, Genbrug og Biblioteket og om hvordan vi læser konjunkturerne her i Viby.

Naturligvis bliver magasinet uddelt ved alle ejendomsmæglernes fremvisninger i Viby i den kommende tid. Ligesom ejendomsmæglerne planlægger fælles happening uden for Viby. Der ud over tager Viby Cityforening gerne imod andre gode forslag til hvor magasinet skal kunne findes, eller burde deles ud.

Glæd dig til en række gode historier om Viby!