Så kom der julelys til Viby Sjælland

Lys i den gamle eg

Samtidig med at juletræet blev tændt på torvet søndag eftermiddag blev der også sat strøm til resten af Viby Sjællands julelys.

Nyt i år er lyssætningen af den gamle eg og træerne omkring stationspladsen i Viby. Det er Viby Cityforening der står bag og i år har valgt at sætte nye LEDkæder på træerne omkring den nyrenoverede stationsplads. Det er Roskilde Kommunes gartnere, der har kunne ses som klatrenisser i træerne, i færd med at montere de mange kæder.

Giv et bidrag til julelys

Måske tænker du at julelys i byen ligesom nullermænd bare kommer af sig selv? Så vil Viby Cityforening godt afsløre, at der foruden mange penge til materialer og ekstraudstyr, også ligger rigtig mange frivillige timer bag og i år tilmed en ansøgning til Banedanmark (fordi et par af træerne er deres). Hvis du synes det er flot, eller synes at vi næste år skal finde på endnu mere julelys i Viby, så kan du give et bidrag. Alle beløb er velkomne. Vi arbejder efter princippet mange bække små … og tror på at vi i fællesskab kan skabe et endnu smukkere julepyntet Viby. Giver du mere end 1000,- kr. udskriver kassereren en faktura.

Send dit bidrag til Viby Cityforenings konto i Nordea: 2282 – 0725955715

Eller MobilePay: 44469

Husk at mærke dit bidrag: Julelys