Mange kom til Åben-Sommers første dag

Åben-sommer-2016

Åben-Sommer hele ugen – et tilbud til børn i Viby

Årets Åben-Sommer begyndte i fantastisk vejr. Dannebrog vejede over Viby Idrætscenter og der mødte 50 børn og 10 voksne op på Åben-Sommers første dag. Sammen med sponsorerne fra Lions, Viby Genbrug og Sjov ferie Roskilde gav det startskuddet til mange sjove aktiviteter som danner afslutningen på en lang skoleferie. Mandagens program var tennis, fodbold, kryds og bolle og andre gamle lege.

Tirsdag står det på Krolf og Petanque der arrangeres som en konkurrence om hvem der er bedst i de to discipliner. Hvis ikke alle vil være med er der også andre aktiviteter man kan deltage i.

Onsdag er det store rulledag med rulleskøjter og skateboard i alle afskygninger. Det er i Gadstrup idrætsforenings regi. Torsdag går turen til BonBon land i Næstved. Fredag får vi besøg af Roskilde Brydeklub og vores egen Floorball afdeling.

Hver dag får børnene frisk frugt og vand, og noget mad med god energi i til frokost. Åben-Sommer er gratis, (dog skal der betales 100,- kr. for BonBon land-turen). Der er lagt op til en fantastisk uge for børn fra 9 år og opefter i Viby Sjælland. Man kan bare møde op hver dag fra kl. 10.30. (minus torsdag). Åben-Sommer arrangeres i samarbejde med Gadstrup Idrætsforening, fritidsklubberne i syd, og Viby Idrætsforening.

Yderligere oplysninger fås hos Inga på 4015 6883 eller hos Brian i Klubben