Unge inviteres til workshops om bymidten: Pizza og prototyper

Unge, der har ideer til at gøre Viby Sjælland bymidte bedre skal ud af busken!

Grundlovsdag er der mulighed for at få en fed og anderledes dag med vennerne? Første workshop holdes på Grundlovsdag 5. juni kl. 16-19, hvor der er mulighed for at lege og eksperimentere med fremtiden for den nye bymidte i Viby Sjælland!

I indbydelsen fra GivRum og KulturCosmos hedder det: Til workshoppen skal vi finde ud af, hvad der er med til at gøre byer gode, og hvordan I kunne tænke jer at Viby bymidte skulle se ud.
Vi har pizza, musik og materialer klar, og du skal blot dukke op og få ideer!
Det bliver en sjov dag, hvor I kan skabe løsninger til de ting I mener kan blive bedre i byen – så tag dine venner med.

HVOR: KulturCosmos
HVORNÅR: Onsdag d. 5 juni kl.16-19
DET ER GRATIS AT DELTAGE

Pizza & Prototyper er den første af i alt to workshops, hvor vi gør ideer til virkelighed. Sammen vil vi drømme stort og vildt for en bedre by. Det er en måde at slippe eksperimenter løs på, og hvor I som eksperter i jeres lokalsamfund kan være med til udviklingen af området.

Den anden workshop hedder Byg Viby Bymidte og afholdes d. 9 juni. Der fokuserer vi på at bygge og realisere ideerne. Der kan I for eksempel bygge videre på løsningerne hvis I ikke bliver færdige til Pizza & Prototyper. Jeres bidrag vil give glæde og inspiration for alle som har en drøm om at udvikle lokalområdet.

Begge workshops afholdes i forbindelse med Viby Folkefest, der løber af stablen 9 juni. Folkefesten er en fejring af det sociale og kulturelle liv der eksisterer i Viby og lokalområdet. En ny bymidte skal skabes, og vi synes det er vigtigt, at de unge tager ordet og viser hvordan de kunne tænke sig at bymidten skal se ud. Fremtiden er åben og du inviteres til at være med til at definere den.
Har du lyst til både at drømme stort, realisere ideer og fejre det hele, så kom til begge workshops!

Hvem er vi:
GivRum er en non-profit organisation der arbejder med bæredygtig byudvikling, og skaber kulturelle og sociale aktiviteter i byer under udvikling.
I inviteres til workshops af GivRum i forlængelse af det internationale projekt Capa.City, der handler om at opbygge kapacitet i lokalsamfund. Capa.City er et EU-projekt der ser på, hvordan sociale fællesskaber danner rammen for levende og bæredygtige lokalsamfund, og hvordan man aktivt kan arbejde med at styrke sociale fællesskaber omkring bymidten. I Danmark er EU-projektet organiseret af RUC og GivRum.