Viby Cityforening holder generalforsamling

På mandag holder Viby Cityforening den årlige generalforsamling.

Bestyrelsen har besluttet at generalforsamlingen skal pege mere fremad end bagud og derfor er nogle af Vibys nyeste virksomheder inviteret til at fortælle om deres virksomheder og mødet med Viby. Desuden kommer aftenen til at handle om alt det andet nye der sker i Viby for tiden. Bymidteudvikling, Skousbo-udvidelsen, Nye boliger på vandgranen, Festmesse på Fabriksvænget, Høstfest og meget mere. Alt sammen emner, der har betydning for det at drive virksomhed i Viby i de kommende år.

Generalforsamlinger har det med at være bagudrettede, forklarer formand Marianne Pedersen. Det er fint nok for historikken, og for at have orden i sagerne, eller hvis man vil udskifte en bestyrelse for skidt arbejde, men det flytter sjældent en forening at kikke baglæns. Det kan alligevel ikke gøres om. Det er langt mere givtigt at kikke fremad og i fællesskab beslutte hvad der skal ske de(t) kommende år.

Bestyrelsesmedlemmer på valg genopstiller, så der er ingen fare for ufrivilligt valg ved fremmøde. Det er Viby IFs café der lægger hus til og cafeen, der byder på et måltid. Tilmelding er nødvendig og er du medlem og ikke allerede tilmeldt, så er det nu, du skal kikke efter den seneste mail fra formanden.

Er du virksomhedsejer i 4130 Viby Sjælland og endnu ikke medlem af Viby Cityforening, så kan det også nås. Gå ind på www.4130-viby.dk og meld dig og din virksomhed til under fanen Handel og erhverv. På den måde er du med til at udvikle Viby Sjælland og kan gratis deltage i medlemsmøder og aktiviteter i foreningen.