15 årige Lucas har fotograferet Viby

Kan I bruge mine stemningsbilleder fra Viby Sjælland? skrev og spurgte Lucas Møller fra Viby. Jeg er en glad og energisk dreng på 15 år fra Viby. I min fritid gør jeg mig en stor ære i at fotografere og opfylde mine opgaver med en professionel tilgang til tingene. Derudover synes jeg, at det er megafedt at fange de vigtigste øjeblikke i andre menneskers liv. Denne passion fylder en stor del af min hverdag, som også afspejler sig i at jeg er dygtig inden for mit fag på trods af min unge alder. 

Udover fotograferingen bearbejder og redigerer jeg billederne i højst mulig kvalitet. Pt. dyrker jeg fotografi på hobbyniveau. Om det bliver mit job, må fremtiden vise. Men én ting er helt sikkert: Jeg skal ud i verden, og tage en masse billeder. 

Redaktøren af 4130-viby kunne slet ikke stå for denne fine henvendelse og har derfor lavet en særlig karrusel på forsiden med Lucas’ fotos. Hvis du kunne tænke dig, at se flere af Lucas fotos, så tjek hans hjemmeside ud.

Tak for billederne Lucas.