Aqua Camp i sommerferien …

Aqua-camp

Viby Svømmeklub inviterer til hele fire Aqua Camps i sommerferien

Viby Svømmeklub afholder Aqua Camp i 4 forskellige svømmehaller i sommerferien. Her er plads til både nybegyndere og verdensmestre, og man behøver ikke at være medlem af svømmeklubben for at kunne deltage.

De fire Aqua Camps er enten i Lysholmbadet og Sct. Jørgensbadet i Roskilde samt i Køge Badeland og Borup Aktivitetshus. De enkelte Aqua Camps foregår dog kun i en svømmehal.

Alle hold er små og børnene får en gratis goddie bag til en værdi af 500 kr. med dykkerbriller, badehætte, rygsæk, muslibar og meget mere. Desuden kan børnene tage forskellige svømmemærker fx livreddermærke, kant-til-kant-mærke mv.

Aqua camp er for børn mellem ca. 7 og 12 år og alle camps foregår i uge 26 eller uge 31 (dvs. den første eller den sidste uge i skolernes sommerferie). Tidspunkterne i de fleste af lejrene er: fra mandag til fredag: fra kl. 9 til 15 samt fredag: fra 9 – 12 . Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet og er bindende. Viby Svømmeklub forbeholder sig dog ret til at aflyse/alternativt sammenlægge to camps, såfremt der ikke opnås tilstrækkeligt antal tilmeldinger.

Læs mere om tid, sted og pris her.

Bookning og betaling foregår via Viby Svømmeklubs betalingsside: http://www.vibyif.klub-modul.dk Eventuelle spørgsmål omkring campen: kan rettes til Anne Klein, 30265557 eller tilmeld@vibyif-svoemning.dk.