Discgolf bane indviet i Viby

Søndag blev den nye discgolf bane i Viby Sjælland indviet. Og nu står den klar til brug for alle der har lyst …

Det blev en fantastisk dag med ca. 60 deltagere, heraf flere fra de omkringliggende klubber, der lige skulle teste den nye bane. Borgmester Tomas Bredam indviede banen og udtrykte stor glæde over Å-parkens udnyttelse, ligesom for det store engagement, der er for at få banen så optimal som muligt.

Efter den officielle åbning var der flere der prøvede kræfter med banen og udfordrede hinanden. Blandt andet var formanden for Kultur og Idræt, Claus Larsen og formanden for Roskilde Idræts Union, Frank Veje Jacobsen ude i en duel. Frank Veje Jacobsen brillierede i øvrigt med et Hole in one.

Formanden for Viby Idrætsforening, Dan Olsson takkede arbejdsgruppen for det solide arbejde og den stærke indsats for at få en discgolf bane til Viby. Og selvfølgelig var der også stor tak til sponsorerne og til Vej og Park for deres store hjælp.

Og så mindede han om, at det sjove ved discgolf er, at det er en familiesport, der kan samle familier omkring fysisk aktivitet i det fri. Det er både sjovt og sundt på en gang!

For Viby Idrætsforening forestår nu et arbejde med at oprette endnu en afdeling (den 12 i rækken) under paraplyen. Nemlig en discgolf afdeling. I forbindelse med Høstfesten i Viby 28. august kan man møde discgolf-folkene på Viby IFs stand, få en snak, spørge løs eller melde sig ind i klubben.

Discgolf banen står stationært i Åparken i Viby (Assendløsevejen) og kan bruges hele året rundt.