Kæmpe gallashow i Vibyhallen

TeamGym-GallashowGadstrup TeamGym rejser sig fra asken af den brændte Gadstruphal som Fugl Fønix med et brag af et gallashow i Viby …

Det er lørdag den 18. juni kl. 13.30 i Viby Idrætscenter at det går løs med Flik flak, lækre rytmeserier,  buldrende banespring samt toptunede trampetspring med deltagelse af nogle af Europas bedste gymnaster.

Vi har valgt at give vores gallashow titlen “Sammenhold” fortæller Frank Veje Jakobsen, der er leder af Gadstrup TeamGym. Og vi har virkelig brug for sammenhold oven på den kedelige nyhed om at vores hal er brændt.

Vi er lykkedes med at finde træningsfaciliteter til alle hold og alle vores megadygtige gymnaster både i de første uger  efter branden men er også stort set på plads med nye træningstider for alle hold næste sæson og vi er derfor helt klar til at give et brag af en oplevelse til årets afslutnings-gallashow, lover Frank Veje Jakobsen.

Og med 130 gymnaster på gulvet fra 6-25 år bliver der fuld fart på bl.a. saltoer, triple saltoer og dobbelte baglændere.

Dørene åbnes kl. 13.00 Showet begynder kl. 13.30 og varer halvanden time. Entreen er 25,- kr. for alle over 12 år.