Kom og mal vægfriser til Cosmoshallen

CosmosnyhedMaleworkshop i COSMOS Viby Sj. lørdag 28. marts
Har du en lille – eller en stor – kunstner i dig og er du over 13 år, så kom og være med til at male vægfriser til Cosmoshallen midt i Viby Sjælland sammen med kunstneren David Lewis. Det foregår lørdag 28. marts kl. 10-16.

Det fælles tema for workshoppen er ”Det spirer i Cosmos”. Hvordan det skal udtrykkes, bliver den spændende udfordring. David Lewis vil undervejs give råd og hjælp og lede slagets gang. Målet er 16 vægbilleder på to gange en meter.

Som workshopdeltager skal du blot sørge for at møde op i varmt tøj, der kan tåle malepletter og tage dit gode humør med – samt en madpakke. Der bliver mulighed for at holde lune pauser i KulturCosmos, Søndergade 13, hvor der kan købes kaffe og te.

Lørdag eftermiddag vil hallen være åben for alle, der vil følge med i maleprojektet. Søndag kl. 10-16 er Cosmoshallen igen åben for besøgende, og det vil vise sig, om kunstnerne er nået i mål.

Maleworkshoppen arrangeres af BilledCosmos, der er en del af KulturCosmos. Det er gratis at deltage, for maleworkshoppen får støtte fra Roskilde Kommunes Kulturpulje og fra Sjællandske Mediers fonde. Du skal tilmelde dig til workshoppen senest 15. marts på mailadressen billed@kulturcosmos.dk eller på tlf. 20776101 til Kisser Weber-Hansen.