Ny film skal lokke flere til Viby

Flyt til Viby Sjælland - nyhed

Viby Cityforening har fået produceret en lille film, som vi håber alle i Viby vil hjælpe med at mangfoldiggøre, dele, like og sende til venner og bekendte. Viby er en skøn plet i Danmark som mange flere børnefamilier, på vej ud af København, eller på vej mod København skal få øje på, som et godt sted at slå sig ned.

Viby kan præsentere mere end 600 virksomheder og 80 foreninger, skoler og daginstitutioner og masser af frisk luft og natur lige uden for døren – og så er vi en del af Roskilde Kommune. Det er attraktivt for rigtig mange familier og ikke mindst børnefamilierne i lejlighederne i København, eller unge fra Roskilde som flytter i hus og gerne vil blive i kommunen.

Viby har brug for opmærksomheden hvis vi skal lokke flere borgere til, ikke bare til den eksisterende boligmasse men også til alle de mange nye boliger og boligformer, der er på vej. Derfor er der brug for alle kræfter – og at alle vi, der allerede bor i Viby, spreder de gode budskaber om hvor rart her er at bo – og hvor meget der sker i Viby.

Lad gå videre …