Lokale kandidater til kommunalvalget

Kender du ansigterne her? Ellers kommer du snart til det.

Det er nemlig de lokale kandidater til det forestående Kommunalvalg KV2021. Det er kandidater fra Viby Sjælland. Og derfor vil du snart få dem at se i lygtepælene.

Kandidaterne er:

• Anne-Dorte Nygaard fra Socialdemokratiet

• Thomas Bach Jørgensen fra Socialdemokratiet

• Jeppe Trolle fra Det Radikale Venstre

• Lasse Guldberg fra Det Konservative Folkeparti

• Mads Chr. Præstegaard fra Socialistisk Folkeparti

• Hans Eiler Hammer fra Liberal Alliance

• Jette Tjørnelund fra Venstre, der også er borgmesterkandidat

Webmaster får at vide at der også er to kandidater i Viby fra Veganerpartiet og derfor er der gjort plads til dem i oversigten, men de mangler stadig et give sid til kende med billede og tekst til webmaster@4130-viby.dk

Ved seneste kommunalvalg i 2017 blev hele tre af de lokale kandidater valgt til kommunalbestyrelsen.

Det var Henning Sørensen fra Socialdemokratiet, Jeppe Trolle fra Det Radikale Venstre og Jette Tjørnelund fra Venstre og det har været tydeligt på fremdriften af projekter i Viby Sjælland, at der i denne periode har været tre lokale kandidater i kommunalbestyrelsen, modsat forrige periode hvor kun en enkelt lokal kandidat blev valgt i syd.

Det giver simpelthen bredere repræsentation i udvalg og det kommunale arbejde og helt naturligt flere gange at Viby Sjælland bliver nævnt, når de lokale kandidater bliver valgt. Derfor er der god grund til at undersøge, om en af de lokale kandidater skal have din stemme i stedet for “bare” at listestemme. Du vil senere kunne finde en nærmere præsentation af de lokale kandidater her på siden. Ligesom vi forventer at de stiller op til lokalt vælgermøde senere på året.

Webmaster beklager hvis en eller flere lokale kandidater er undsluppet denne oversigt. Skriv hurtigst muligt til webmaster@4130-viby.dk med et billede og nogle linjer om hvorfor man skal stemme på dig. Hvad vil du arbejde for i den kommende periode?