Ny butik åbner torsdag kl. 10

Torsdag den 14. marts 2024 bliver en festdag i Viby Sjælland, for da åbner en ny butik – eller der genåbner en kendt og elsket forretning i nye klæder. Jeg er næsten klar – jeg bliver klar, når de sidste af de bestilte varer ankommer torsdag morgen, og så går det løs, fortæller Ronni.

Der er blevet sat i stand og bestilt varer, indkøbt nyt inventar og så er der blevet pakket ud og rumsteret i flere uger. Jeg har haft travl, indrømmer butiksindehaveren, men jeg glæder mig til det og så er det jo nemt, når det bare er mig. Han hentyder til at han og hans kone Mia tidligere kørte forretning sammen på præcis samme sted i mange år. Nu er det kun mig, og derfor er vutikken også noget mindre. Det bliver dejligt at komme i gang igen og jeg glæder mig til at byde alle de gamle kunder – og de mange nye, der er kommet til byen velkommen i min butik

Viby City- og Borgerforening hejser flaget og minder alle om, at her handler vi lokalt – kun sådan kan vi sikre at få flere butikker til Viby.