Ny Køkken & Bolig forretning åbner i Viby Sj.

 

Ny butikDenne facade kommer snart til at se mere indbydende ud, lover Thomas Hansen, der bliver daglig leder af den nye Køkken&Bolig på Torvet i Viby. Foto: Marianne Fogtmann

Torsdag den 30. oktober kl. 10 åbner Køkken&Bolig på Torvet i Viby Sj. , der hvor Danske Bank havde lokaler. Dermed får Viby igen en forretning, hvor der kan købes et bredt sortiment af isenkram.

Bag butikken står Damborg Isenkram, der i forvejen har forretninger i Kalundborg, Asnæs og Næstved samt webshoppen www.damborg.dk Forretningen i Viby får som daglig leder 40-årige Thomas Hansen, der i 2014 var med til at åbne Damborg Havemøbler i Næstved. Han har mange års erfaring inden for detailhandel og glæder sig til kontakten med kunder i Viby.

– Detailhandelen har i nogle år ligget underdrejet – bl.a. på grund af finanskrisen, men vi kan nu spore en optimisme hos forbrugerne og derfor er vi parat til at åbne en forretning i Viby, hvor vi gerne vil være med til at gøre en forskel i lokalsamfundet, siger direktør Hans Damborg.

Butiksfacaden mod Torvet vil i løbet af kort tid blive mere indbydende og indenfor bliver der oplevelser til køkken og bolig i form af isenkram af alle gængse mærker.
– Vi vil sørge for ugentlig kørsel af varer til forretningen, så det der ikke findes på hylderne i Viby, nemt vil kunne skaffes, forklarer Hans Damborg.

Sammen med sin bror, Peter Damborg, er Hans Damborg tredje generation i Damborg-familievirksomheden, der både omfatter fysiske isenkramforretninger, outlet, webshop, havemøbelforretninger samt ejendomme.