Planlægning af årets Høstfest går i gang

Skal vi have en Høstfest i Viby Sjælland, som vi kender det fra sidste lørdag i august gennem mere end en menneskealder, så skal der tænkes og arbejdes allerede fra nu, fortæller én af de frivillige arrangører Wickie Lund. En Høstfest er et stort arrangement, der kræver mange hænder for at lykkes år efter år.

Og heldigvis er der altid mange, der tage hver en tørn, så vi lykkes, forklarer Wickie. Der er mange også lidt usynlige opgaver, som ikke så mange tænker over, men som jo også skal løses. Jeg kan nævne det at hænge plakater op i lygtepæle og i vores daginstitutioner og butikker. Lave afspærring i hver ende af gaden, Køre skraldespande-tønder frem i gaden om morgenen og sætte dem samlet på opsamlingsstedet sidst på dagen. Oppyntning af gade og torve. Hænge banner op. og selvfølgelig at organisere de mange aktiviteter og fordele dem på gade og torv. Endelig er der jo bemanding af de mange boder og aktiviteter, der er nok at se til.

Og så er der nytænkningen … Selvfølgelig er rigtig meget af Høstfesten i Viby “som vi plejer”, men der skulle helst også være noget nyt, noget vi ikke har prøvet før, så alle får en oplevelse de ikke havde forventet. Det er det der udvikler en Høstfest som vores her i Viby forklarer Wickie Lund. Hun håber derfor at rigtig mange vil dukke op til det første store idémøde forud for årets Høstfest, der som vanligt er programsat til sidste lørdag i august, hvilket i år vil sige 26. august.

Går du rundt med en god idé, et forslag eller nogle kommentarer til seneste års Høstfest, er det nu du skal ud af startblokken og til møde i Viby Idrætscenter tirsdag den 21.3. 2023 kl. 19.00 Der er kaffe på kanden og altid godt humør når vi planlægger Høstfest slutter Wickie Lund.