RealMæglerne forlader byen

Efter mange år som RealMæglere har Jørgen Abildgaard valgt at lukke butikkerne i Viby og Roskilde. 

“Det blev til godt 13 år som RealMægler på Vibys hovedgade. Det blev en tid med masser af dejlige mennesker, kollegaer og konkurrenter. Masser af udfordringer og gode oplevelser” siger Jørgen Abildgaard. Og tilføjer: “Et kæmpe tak til de mange kunder der har været gennem butikken i årene og tak til de øvrige handlende i Viby for et fantastisk sammenhold. Husk nu at støtte dem – husk at handle lokalt”

Jørgen Abildgaard fortsætter som ”menig ansat” ejendomsmægler, hos home. Alle aktiviteter er solgt til RealMæglerne På Bjerget i Roskilde, som fremadrettet varetager salget og rådgivningen for de af vores kunder som ønsker det.

Viby skylder Jørgen Abildgaard stor tak for at være et engageret menneske og en aktivt deltagende virksomhedsejer i Viby Sjælland. Jørgen har ad flere omgange taget en tørn i Viby Cityforenings bestyrelse og har heller ikke været bleg for at stille op, når det store juletræ på torvet skulle rejses, flag hejses eller andre praktisk opgaver løses. Så: TAK til dig Jørgen og god vind!