Svømmehal i Viby kom tættere på

Tænketanken for svømmehal til Viby præsenterede deres tanker om en svømmehal i Viby for både borgere og politikere onsdag aften. Der var mange fremmødte med interesserede spørgsmål og ikke mindst støtte og opbakning til projekt svømmehal til Roskilde Syd. Viby Svømmeklub med Anne Klein i spidsen fik behørigt applaus for det hidtige arbejde med at stable en svømmeklub på benene og ikke mindst for i dag at være formand for 400 medlemmer.

Efter tænketankens præsentation var det tid til gruppearbejde, hvor alle fik mulighed for at aflevere kommentarer og ideer. Endelig blev aftenen rundet af med en politikerrunde, hvor alle Roskildes politiske partier fik lejlighed til at sige, hvad de tænker om en svømmehal i Roskilde Syd. Der var stor ros fra alle partier for tænketankens arbejde, mange gode ønsker til det kommende arbejde og opfordringer til endelig at blive ved med at arbejde på sagen, men ikke konkrete løfter.

De fleste partier gav dog udtryk for, at de er positive over for en svømmehal i Viby, enkelte partier endog at den står højt på ønskelisten og at arbejdet begynder i kommende valgperiode, og i hvert fald at den nok skal komme. Torben Kristensen fra Roskilde avis, der var inviteret til at holde styr på politikernes taletid, sluttede med at konkludere, at en svømmehal i Viby er kommet tættere på i aften.