Tænketanken for Viby svømmehal mødtes i Borup

Viby svømmeklub er på tre år vokset fra en tomands-protest-tørsvømmeklub til en rigtig og aktiv svømmeklub med næsten 400 medlemmer. Det tal kunne være meget større fortæller formand Anne Klein, hvis vi bare havde en svømmehal i Viby. I øjeblikket svømmer medlemmerne både i Roskilde og i Borup. Det ambitiøse mål er selvfølgelig, at få en svømmehal bygget i Viby indenfor en overskuelig årrække. Og det mål bakke en lang række lokale op omkring og nu er der også nedsat en tænketank.

Tænketanken mødtes første gang for at præcisere og definere målet: Svømmehal i Viby. Og for at lægge en slagplan for det videre arbejde. Resultatet blev en konstatering af, at drømmescenarierne ikke var så forskellige og målet om en svømmehal dermed ikke urealistisk.  Tænketanken skal nu indhente materialer og inspirationer fra andre svømmehaller, og regner med at være klar til at orientere og diskutere på borgermøde i Viby, allerede 5. april 2017.

På billedet ses: Formand for Viby Svømmeklub, Anne Klein, Formand for Viby Cityforening, Marianne Pedersen, Rådgiver, Idrætskonsulent, Lene Madegård, Lokal idrætsaktivist, Jørgen Nielsen, Formand for Viby Idrætsforening, Inga Skjærris, Byrådskandidat for Venstre, Jette Tjørnelund, Byrådskandidat for Radikale Venstre, Nanna Feld. Med i tænketanken er også repræsentant for Socialdemokratiet, Gitte Kronbak.