Viby har tre ledige ruter 7. april

Landsindsamling til Kræftens Bekæmpelse, der løber af stabelen 7. april 2019 mangler kun at få tre ruter besat i Viby. Derfor lyder endnu en opfordring: Meld dig som indsamler og gå en tur for det gode formål. Skulle vi blive flere end vi har ruter, så bliver vi flere på holdene, og så bliver det ekstra hyggeligt, og vi bliver hurtigere færdig. Derfor er det altid meget velkomment med flere indsamlere.

Du kan melde dig på indsamling.dk eller 7022 2019. Du kan også kontakte vores lokale indsamlingsleder:  Inge Mølgaard på telefon:6150 1046 På dagen er mødestedet Viby Bibliotek, Tofthøjvej 11. Mødetid er kl. 10

Landsindsamlingsdagen er en dag, hvor danskerne sætter bekæmpelse af kræft på dagsordenen

I 2018 var over 3.000 frivillige og ca. 27.000 indsamlere med til at samle 33,5 mio. kr. ind ved landsindsamlingen. Alle der er involveret i landsindsamlingen har en væsentlig andel i Kræftens Bekæmpelses indsats indenfor forskning, forebyggelse og patientstøtte – en indsats, der skaber håb og redder liv.

Du har som indsamler din egen personlige grund til at samle ind. På den måde er du som indsamler med til at fortælle de mange gode grunde, der er til at samle ind og til at fortsætte kampen mod kræft.