Børnehuset Solstrålen byder flere børn velkommen

I alt får 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn plads i Børnehuset Solstrålen i Viby fra den 1. september og frem. Det sker efter, at børnehuset er blevet bygget ud med nye, lyse lokaler.

Lokalerne er i Viby Skoles tidligere SFO, som er blevet istandsat og nu skal huse Solstrålens børnehavebørn.

Det har været en lang proces, men nu er vi endelig i mål og kan med stor glæde byde nye børn og deres forældre velkommen i Børnehuset Solstrålen. Vi ved, at flere forældre har efterspurgt de ekstra pladser, siger formand for Skole- og Børneudvalget Bent Jørgensen.

64 vuggestue- og børnehavebørn lyder af meget, og derfor vil modtagelsen af de nye børn også ske gradvist fra den 1. september og frem.

– Vi er optaget af at sikre en god modtagelse af de nye børn, og derfor har vi lavet en køreplan for indskrivning, som strækker sig over flere uger. Det skal være en god og tryg overgang for alle vores børn, både dem, vi allerede har i børnehuset, og de nye, som vi glæder os til at tage imod, siger områdeleder Katrine Bak.

Flere børn betyder behov for flere voksne, og der skal derfor ansættes nye medarbejdere i børnehuset i løbet af de kommende måneder.

Selve indvielsen af det udvidede børnehus forventes at ske i november, når flere nye børn er på plads og kan deltage sammen med deres forældre.

FAKTA

Børnehuset Solstrålen er et eksisterende børnehus i Viby, der bliver udvidet med plads til 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn.

Pladsanvisningen er i gang med at sende tilbud ud til forældre om de nye pladser.