Flot erhvervspris til Julie Bruun fra CP

Årets Ejerleder i region Sjælland er fra Viby Sjælland

Julie Bruun, leder og ejer af CP, den store container- og byggepladsmaterielvirksomhed på Grønningen i Viby Sjælland har i stedet satset på en omfavnende ledelsesstil, hvor alle medarbejdere i virksomheden betragtes som en del af familien. Og så har hun samtidig satset på en stærk udvikling bl.a. ved at udvide med en jysk afdeling i Galten. Det er grunden til at hun af PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans er udnævnt til “Årets Ejerleder”. Julie Bruun er en inspiration for andre ejerledere, hedder det i begrundelsen.

Julie giver med sin rummelige og autentiske ledelsesstil plads til den enkelte, hvilket skaber ambitiøse, engagerede og handlekraftige medarbejdere, der tager ansvar, ser muligheder og løfter i flok. Respekt, ærlighed og tillid bruges aktivt i dagligdagen. Det er de grundprincipper, der lægges stor vægt på i virksomheden, da der er tale om én stor familie, hvor disse principper er afgørende, siger Lars Vagner Hansen direktør i PwC.

Julie er 32 år og overtog ledelsen af sin fars firma i 2014. CP ApS har i dag 100 ansatte og har fra 2014-2017 øget omsætningen med 30%.

Det var det nemmeste job at få, men et af de sværeste at udfylde, siger Julie Bruun selv. Ydmyghed og tillid er hendes egne ord for at det er lykkedes.