Natsjov fyldte hallen

Natsjov i Viby Idrætsforening

Fredag lukkede  Natsjov i Viby Hallen af for sæsonen før sommerferien med et brag. Der mødte 150 børn i alderen fra 3. til 7 klasse og fra 7. klasse og opefter mødte 45 deltagere op. Natsjov er et fantastisk og godt arrangement for børnene. De leger og hygger sig og har det sjovt. Det er muligt at lave mange aktiviteter da der er to haller til rådighed.

Det er 10. år i år at der har været Natsjov den første fredag i måneden og antallet af børn er vokset år for år. Besøgstallet har været oppe på 200 af de yngste. Så er huset også som en stor myrerture, der er børn alle vegne, men der er aldrig ballade eller slåskampe.

Normalt er der et Tema, men der var fri leg i fredags
Natsjov er for børn. Der er forbudt for forældre. 10-14 ledere har opsyn med løjerne med Jacob Stephansen som tovholder. Det er også typisk ham der laver aftaler med andre klubber om at komme med en opvisning, en aktivitet af noget som ikke (endnu) findes i Viby Idrætsforening.

Natteravnene er også på gaden i Viby, når der er Natsjov
Natsjov havde som vanligt besøg af NATTERAVNENE to gange fredag aften. Det er bl.a. for at skabe tryghed for de børn og unge som selv går hjem når aftenen er slut.

Nu går planlægningen af den kommende sæson i gang. Glæd dig til første fredag i september, så begynder Natsjov igen.