Nem og grøn fjernvarme på vej til Viby

Vi arbejder på at få fjernvarme til Viby, herunder Dåstrup; skriver Fors A/S på deres hjemmeside og fortsætter: Din tilmelding bliver afgørende.

Roskilde Kommune har 8. november 2023 godkendt et projektforslag for fjernvarmefordyning af Viby. Det betyder at borgere i områdetforventes at få mulighed for at blive tilsluttet et lokalt fjernvarmeværk i løbet af de kommende år.

Fors A/S har sat gang i arbejdet med at planlægge etableringen af fjernvarme i Viby. Godkendelsen og realiseringen af fjernvarmeprojektet er betinget af en række vilkår, herunder at der er tilstrækkelig høj tilslutning til fjernvarmeen fra start og at de forudsatte anlægspriser kan opnås ved udbud.

Udrulning af fjernvarme er en væsentlig indsats i Roskilde Kommunes arbejde for CO2-reduktion og bidrager til målet om at Roskilde Kommune er co2-neutral i 2040.

Du kan få flere informationer om fjernvarme i Viby på www.fors.dk/viby eller du kan deltage i det orienteringsmøde, der er planlagt til 27. februar i Viby Idrætscenter.

Tirsdag den 27. februar fra kl. 19-21 i Viby Idrætscenter, Lindevej 32, 4130 Viby Sjælland. Tilmelding er ikke nødvendigt.

På mødet kan du glæde dig til at:

  • Høre alt om fordelene ved fjernvarme
  • Finde ud af, hvordan projektet ser ud
  • Få overblik over, hvordan du kan få fjernvarme
  • Se, hvordan et fjernvarmeanlæg ser ud.

Skal der fjernvarme til Viby?

Det er for tidligt at sige, om vi kan tilbyde fjernvarme til Viby. Der skal nemlig være en tilslutning på 70% svarende til 1.152 tilmeldinger, før vi med sikkerhed kan sige, om fjernvarmen kommer til Viby. Tilmeldingsfristen er den 1. maj 2024.

Først når tilmeldingsfristen er udløbet, kan vi sige, om interessen er stor nok for at få fjernvarmen til Viby.

Foreløbigt priseksempel:

Du kan blive tilsluttet fjernvarme til en kampagnepris på 25.000 kr.