Ny padelbane indvies under Viby i bevægelse søndag

Endelig sker det, jubler en glad formand for Viby Idrætsforening, Dan Olsson. På søndag den 14. maj 2023 indvier vi den nye padelbane ved tennisanlægget ved Viby Idrætscenter, Lindevej 32 i Viby Sjælland. Det har været et langvarigt projekt og noget af en udfordring for os frivillige, men nu sker det altså endelig. Banen er klar til indvielse.

Jeg skal ikke her trætte med processen, men bare dele glæden over at NU står den der, og nu er den klar til at blive taget i brug. Borgmester Tomas Breddam kommer og klipper snoren. Den officielle indvielse sker kl. 10 med et par taler og lidt at spise og drikke – og derefter er der selvfølgelig budt op til duel på banen.

Alle er velkommen.

Det gælder i øvrigt til alle dagens aktiviteter understreger Dan Olsson søndag er Viby i bevægelse

Under overskriften Viby i bevægelse, motion, hygge, frisk luft, mad, oplevelser, bevægelse og samvær inviterer Viby Idrætsforening til en festlig søndag kl. 10-13. Vi håber at se alle familier til en festlig dag i træningstøj og solskin i maj ved Viby Idrætscenter.

Udover afdelingerne aktiviteter har vi arrangeret: To hoppeborge og en motionsbane, petanqueafdelingen holder åbent hus på deres baner, holdbold- og fodboldkampe og andre sjove boldaktiviteter for børn ligesom gå fodbold og badminton kan prøves i hal 2.

Gymnastikken har taget en masse redskaber frem og har forskellige fælles aktiviteter gennem dagen.

Cafeen sørger hele dagen for mad og drikke både ude og inde, så kom og vær med!