Udbud vundet af velkendt leverandør

 

Borgere i eget hjem, der er visiteret til at modtage hjælp, kan fortsat vælge mellem den kommunale hjemmepleje eller Egedal Hjemmeservice ApS.

Roskilde Kommune og Egedal Hjemmeservice forlænger samarbejdet med en ny kontrakt gældende til marts 2028

“Vi har siden 2015 haft et godt samarbejde med Egedal Hjemmeservice, som derfor kender Roskilde Kommune og mange af vores borgere rigtig godt. Det er trygt, at borgerne kan fortsætte med deres nuværende hjemmepleje og ikke behøver at forholde sig til at skulle skifte leverandør,” siger Tina Boel, der er formand for Sundheds- og Omsorgsudvalget i Roskilde Kommune.

Med Egedal Hjemmeservice som vinder af udbuddet skal de ca. 450 borgere, der i dag får hjælp fra den private leverandør, ikke foretage sig noget. Egedal Hjemmeservice vil fortsat levere den hjælp, de er vant til.

Spørgsmål kan rettes til Myndighedsservice i Roskilde Kommune på tlf. 4631 3000 eller via e-mail på myndighedsservice@roskilde.dk. Personfølsomme oplysninger bedes fremsendes som digital post og ikke via almindelig mail. Du kan læse mere om mulighederne for at sende digital post på www.roskilde.dk