Vi er så klar til åbning

Regeringen tager nu chancen og lemper restriktionerne på udvalgte områder. Det gælde blandt andet de store elever, små butikker og forskellige udendørs fritidsaktiviteter.

Viby Sjællands “små” forretninger gør klar til åbning efter dagens pressemøde, hvor der blev gjort rede for hvordan en forsigtig genåbning af Danmark kommer til at foregå. Det gav jubel i bl.a. Viby Sko, Sport og Mode.

Vi er SÅ klar til genåbning fortæller Mia, butikken bugner af varer og det er ingen hemmelighed, at vi har holdt vejret i forhold til dagens pressemøde. Nu venter vi spændt på retningslinjerne, men én ting er sikkert vi skal nok blive klar til åbning på mandag.

Heldigvis har vi nogle søde kunder i Viby, og det er lykkedes os at holde kontakt under nedlukningen bl.a. med salg via Facebook, men det er bare ikke det samme som at have kunderne i butikken, hvor vi kan viser hele sortimentet og kunderne kan prøve varerne. Vi har savnet kunderne og jeg er sikker på at de også har savnet os.

Nu venter vi spændt på de nærmere retningslinjer, men det er helt sikkert, at vi skal nok være klar til at slå dørene op på mandag. Det bliver sikkert med både mundbind, håndsprit og begrænset antal kunder ad gangen, men bare det at vi må holde åbent, så skal vi nok finde ud af alt det andet. Vi glæder os sådan til at byde kunderne velkommen igen.